Bedrijfsreading

Bedrijfsreading

Alles is energie. Ook jouw bedrijf. Maar ook je plannen, ideeën, je project of team en medewerkers zijn energie. Door te kijken naar die energie kun je heel snel tot de kern komen van vragen die er liggen. Vragen als:

 • Waarom is mijn bedrijf nog niet zo succesvol?
 • Wat heb ik nodig om meer klanten aan te trekken?
 • Hoe trek ik die klanten aan waarbij ik mij fijn bij voel?
 • Ik weet niet welke richting ik uit wil met mijn bedrijf!
 • Waarom loop ik steeds tegen blokkades aan als ik vooruit wil?
 • Wat heb ik nodig voor een goede samenwerking?

Niet zweverig

Een bedrijfsreading is alles behalve zweverig. Ik kijk gewoon op een andere manier naar jouw vragen, problemen, ideeën en plannen. Met mijn intuïtie. Dat wat je zegt is belangrijk natuurlijk, maar ook dat wat je niet zegt. Wat je voelt, bewust of onbewust. Jouw aannames, verwachtingen, blokkades. Alles telt mee en is van invloed op hoe jij ergens in staat. En dat bepaalt vaak de successen in ons leven en werk.

Ik heb overigens geen glazen bol: dat houdt in dat ik geen voorspellingen doe maar ik kan wel de potentie van iets bekijken. Ik kijk ook alleen naar jou, jouw vraagstuk en jouw bedrijf. Ik ga geen andere bedrijven of personen readen, tenzij het gaat om de samenwerking tussen jullie.

Voorbeeld

Een klant kwam naar mij toe om haar bedrijf een boost te geven. Ze wilde groeien met haar onderneming. Tijdens het koffiezetten zag ik steeds 2 huizen met daartussen een rood balletje. Dat balletje stuiterde steeds heen en weer. Tijdens ons gesprek gaf ze aan dat ze éigenlijk van haar hobby haar werk wilde maken, dat ze daar een salaris uit kon halen. En éigenlijk wilde ze liever verhuizen naar het oosten van het land. We zijn daar een hele praktische invulling aan gaan geven: welke opties zijn er, welk mogelijkheden, en hoe ga je dat aanpakken. Anderhalf jaar later: haar bedrijf is verkocht, haar huis ook, ze wonen nu in het oosten en zij is nu bezig met het lanceren van haar nieuwe bedrijf. Dat heeft de tijd nodig om te groeien, maar door de verkoop van haar bedrijf is dat mogelijk.

In een bedrijfsreading gaan we aan de slag met:

 • Wat jou succesvol(ler) kan maken.
 • Blokkades en overtuigingen.
 • Wat je nog nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.
 • Wat jij nodig hebt om persoonlijk te groeien.
 • Werkwijze, processen.
 • Samenwerkingen.
 • Zichtbaarheid.
Willeke van den Heuvel

Werkwijze

Onze afspraak duurt 1,5 à 2 uur. Jij stelt een vraag en vertelt wat meer over de situatie. Ik ga dan vragen stellen, luisteren, kijken, ruiken (niet aan jou hoor! 😉 , maar soms ruik ik tijdens een gesprek ineens een geur die dan iets betekent voor mijn gesprekspartner). En ik vertel. Alles wat mij te binnen schiet vertel ik je. Heel concreet en praktisch. Ik maak ook een geluidsopname van ons gesprek, zodat je die later nog op je gemak terug kunt luisteren. Het probleem is namelijk dat ik vaak na afloop niet exact meer weet wat ik gezegd heb.

Hoewel ik de bedrijfsreading liever persoonlijk doe op mijn locatie, is het bij teveel reisafstand ook mogelijk om de reading online te doen. Ik heb een afgesloten online ruimte waarin we elkaar kunnen zien en spreken (lijkt op Skype maar is veiliger).

Kosten voor een bedrijfsreading: € 375,- ex btw. De kosten zijn als coaching aftrekbaar voor de belastingdienst.

Contact / aanvraag

Contact

Telefoon: 015-2010466  of mail: mail@willeke.nl

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.