fbpx

De ideeën voor elke dag een idee

Elke dag een idee, blogs & inspirerende werkplekken

Uit de kast

Uit de kast Ik heb een aantal zeer turbulente weken achter de rug in de privé sfeer waarbij alles anders liep dan gepland. Het enige dat ik kon doen de afgelopen weken is álles uit mijn handen laten vallen, mijn planning de planning laten, mijn to do

Nieuwe inzichten in de vakantie

Nieuwe inzichten in de vakantie De vraag van 3 september 2019: In de vakantie kwam ik steeds meer tot de conclusie dat ik mijn werk niet meer leuk vind. Ik heb nu elke dag, elk uur, een klant. Heel fijn natuurlijk, de zaken lopen goed. Maar het

Opstarten na de vakantie

Opstarten na de vakantie De vraag van 2 september 2019: We hebben een heerlijke vakantie gehad, lekker bijgekomen en mooie dingen gezien. In de vakantie heb ik heel weinig aan mijn werk gedaan. Vandaag is alles weer lekker naar school. Tijd voor actie! Maar waar begin ik

Vakantiewerk week 6

Vakantiewerk week 6 Vakantieklussen week 6 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 5

Vakantiewerk week 5 Vakantieklussen week 5 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 4

Vakantiewerk week 4 Vakantieklussen week 4 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 3

Vakantiewerk week 3 Vakantieklussen week 3 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 2

Vakantiewerk week 2 Vakantieklussen week 2 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 1

Vakantiewerk week 1 Vakantieklussen week 1 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Ook al zijn de kinderen vrij en is jouw klant op vakantie en mag je zelf ook lekker op het strand of bij het zwembad zitten, een ondernemer is altijd aan het werk. Al is het

Wat als het niet lukt?

Wat als het niet lukt? De vraag van 19 juli 2019: Ik ben nu in loondienst maar heb het totaal niet naar mijn zin. Ik wil heel graag een eigen bedrijf starten maar ik zie er vreselijk tegenop. Wat als het niet lukt? Wat als ik faal?

Wat kost een website?

Wat kost een website? De vraag van 18 juli 2019: Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een website nodig. Nu zie ik heel veel verschil in aanbod én prijs. Daarom ook mijn vraag: wat kost een website? Kareem - eigenaar horecazaak Het idee: wat verwacht je van

Hoe zet ik Facebook Messenger effectief in?

Hoe zet ik Facebook Messenger effectief in? De vraag van 17 juli 2019: Hoe zet ik Facebook Messenger effectief in zonder irritatie? Jij reageerde namelijk nogal geïrriteerd toen ik je een bericht stuurde op die manier. Ik heb vanuit het bedrijf waar ik mee samenwerk (MLM) geleerd

Wat betaal ik voor bemiddeling van een opdracht?

Wat betaal ik voor bemiddeling van een opdracht? De vraag van 16 juli 2019: Ik krijg regelmatig via een collega ondernemer leuke opdrachten bij klanten van haar. Zij werkt daar al en schuift mij als het ware naar binnen. Een groot deel van mijn omzet heb ik

Is crowdfunding geschikt voor uitbreiding van mijn bedrijf?

Is crowdfunding geschikt voor uitbreiding van mijn bedrijf? De vraag van 15 juli 2019: Ik heb een webwinkel die lekker loopt. Veel van mijn klanten vragen of ze even langs mogen komen om te passen, daarom wil ik heel graag een gewone (stenen) winkel beginnen. Daar heb

Welke social media ga ik inzetten voor mijn bedrijf?

Welke social media ga ik inzetten voor mijn bedrijf? De vraag van 12 juli 2019: Ik ga via mijn website producten verkopen. Nu weet ik dat ik mijn doelgroep het beste kan bereiken via social media. Welke kan ik dan het beste inzetten en hoe? En is

Willeke van den Heuvel
Locatie: Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer (na afspraak)
Elke dinsdag in Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466
Appear.in (na afspraak): klik hier

Ik ondersteun die ondernemers die toe zijn aan hun  volgende stap in het ondernemerschap. Mijn adviezen zijn praktisch en uitvoerbaar.

AVG instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken.

privacy verklaring | Sluiten
Wijzig mijn voorkeuren

AVG instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken. Je hebt hieronder de mogelijkheid om cookies uit te zetten.

Deze programma's leggen informatie vast voor marketing doeleinden. Bijvoorbeeld voor het gebruik van Facebook (zodat we onze advertenties beter kunnen laten aansluiten bij jouw wensen).

View details

Cookies voor het (anoniem) vastleggen van bezoekersgedrag (tijd op de website, pagina's die bezocht worden, etc.).

View details

Deze programma's zijn noodzakelijk voor een goede website ervaring. Zonder deze plugins doet de website het niet naar behoren. Er worden echter geen bezoekers gegevens opgeslagen.

View details
Verwijder mijn voorkeuren Verwijderd