De ideeën voor elke dag een idee

Elke dag een idee, blogs & inspirerende werkplekken

Een rustig tussenjaar voor nieuwe inzichten

Een rustig tussenjaar voor nieuwe inzichten Pffffffffff In januari en februari 2019 gebeurden er een aantal dingen tegelijkertijd waardoor de vastigheden en zekerheden van dat moment allemaal ineens niet meer vast en zeker waren. Alles stond op zijn grondvesten te schudden. En dat bracht heel veel emoties

Uit de kast

Uit de kast Ik heb een aantal zeer turbulente weken achter de rug in de privé sfeer waarbij alles anders liep dan gepland. Het enige dat ik kon doen de afgelopen weken is álles uit mijn handen laten vallen, mijn planning de planning laten, mijn to do

Nieuwe inzichten in de vakantie

Nieuwe inzichten in de vakantie De vraag van 3 september 2019: In de vakantie kwam ik steeds meer tot de conclusie dat ik mijn werk niet meer leuk vind. Ik heb nu elke dag, elk uur, een klant. Heel fijn natuurlijk, de zaken lopen goed. Maar het

Opstarten na de vakantie

Opstarten na de vakantie De vraag van 2 september 2019: We hebben een heerlijke vakantie gehad, lekker bijgekomen en mooie dingen gezien. In de vakantie heb ik heel weinig aan mijn werk gedaan. Vandaag is alles weer lekker naar school. Tijd voor actie! Maar waar begin ik

Vakantiewerk week 6

Vakantiewerk week 6 Vakantieklussen week 6 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 5

Vakantiewerk week 5 Vakantieklussen week 5 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 4

Vakantiewerk week 4 Vakantieklussen week 4 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 3

Vakantiewerk week 3 Vakantieklussen week 3 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 2

Vakantiewerk week 2 Vakantieklussen week 2 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Zes weken lang geef ik je elke week 7 vakantie-klussen-voor-ondernemers. Voor elke dag iets te doen gedurende de 6 weken vakantie (6 x 7 = 42 tips dus). Opruimen, plannen maken, zaken uitwerken en voorbereiden: nu

Vakantiewerk week 1

Vakantiewerk week 1 Vakantieklussen week 1 Komkommertijd? Niet voor een ondernemer. Ook al zijn de kinderen vrij en is jouw klant op vakantie en mag je zelf ook lekker op het strand of bij het zwembad zitten, een ondernemer is altijd aan het werk. Al is het

Wat als het niet lukt?

Wat als het niet lukt? De vraag van 19 juli 2019: Ik ben nu in loondienst maar heb het totaal niet naar mijn zin. Ik wil heel graag een eigen bedrijf starten maar ik zie er vreselijk tegenop. Wat als het niet lukt? Wat als ik faal?

Wat kost een website?

Wat kost een website? De vraag van 18 juli 2019: Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een website nodig. Nu zie ik heel veel verschil in aanbod én prijs. Daarom ook mijn vraag: wat kost een website? Kareem - eigenaar horecazaak Het idee: wat verwacht je van

Hoe zet ik Facebook Messenger effectief in?

Hoe zet ik Facebook Messenger effectief in? De vraag van 17 juli 2019: Hoe zet ik Facebook Messenger effectief in zonder irritatie? Jij reageerde namelijk nogal geïrriteerd toen ik je een bericht stuurde op die manier. Ik heb vanuit het bedrijf waar ik mee samenwerk (MLM) geleerd

Wat betaal ik voor bemiddeling van een opdracht?

Wat betaal ik voor bemiddeling van een opdracht? De vraag van 16 juli 2019: Ik krijg regelmatig via een collega ondernemer leuke opdrachten bij klanten van haar. Zij werkt daar al en schuift mij als het ware naar binnen. Een groot deel van mijn omzet heb ik

Is crowdfunding geschikt voor uitbreiding van mijn bedrijf?

Is crowdfunding geschikt voor uitbreiding van mijn bedrijf? De vraag van 15 juli 2019: Ik heb een webwinkel die lekker loopt. Veel van mijn klanten vragen of ze even langs mogen komen om te passen, daarom wil ik heel graag een gewone (stenen) winkel beginnen. Daar heb

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.