Elke dag een idee

Elke dag een idee

Wat doe je als je teveel ideeën hebt en te weinig tijd? Dan ga je een uitdaging aan! Elke (doordeweekse) dag, vanaf 1 april 2019 (geen grapje), geef ik een idee weg. Een idee voor jouw bedrijf, voor een product of dienst, een (online) marketing idee voor je website, een bericht voor je social media, etc. etc.

Interesse? Stel je vraag, leg me jouw plannen, ambities en uitdagingen voor.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in en leg mij iets voor waar je een idee voor wilt hebben. Elke doordeweekse dag haal ik uit de inzenders een vraag en deel ik mijn idee. Dit doe ik via deze website, via Facebook en LinkedIn. Zo kun je mijn ideeën zien. En het staat een ieder natuurlijk vrij om een idee te gebruiken. Er zitten geen rechten op. Dus leef je uit én daag me uit: stel je vraag en zet mijn ideeën-generator aan.

elkedageenidee

Stuur je uitdaging in

Elke dag een idee
Vertel wat over jezelf, wat je doet en waar je tegen aan loopt, wat je plannen en ambities zijn. Hoe meer info je geeft, hoe beter mijn idee zal passen!
Ja, je mag mijn vraag + het idee op deze website en social media delen *
reCAPTCHA

De kleine lettertjes: ik geef 5 dagen per week een idee weg, ook tijdens de vakantieperiode, gedurende één jaar. Uit alle inzenders haal ik een uitdaging waar ik wat mee kan, waar ik een idee bij krijg. Ik kan dus niet garanderen dat jouw uitdaging wordt beantwoord met een idee. Als je een uitdaging instuurt dan geef je mij het recht om jouw uitdaging en mijn idee te gebruiken op deze website en op social media. Dat kan met jouw naam en bedrijfsnaam, alleen je voornaam of anoniem.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.