Geode Methode

De Geode Methode

De Geode Methode is een methode die ontwikkeld is in samenwerking met Amanda Bouman van de Healing Academy en Katja Staring van KatCom. Deze methode is ontstaan uit onze eigen behoefte om tot blijvende oplossingen te komen. Wij merkten dat een oplossing pas beklijft als je de oplossing zelf ontdekt hebt en doorvoeld hebt.

En dat is precies wat de Geode Methode doet. Je doorleeft en doorvoelt wat er aan de hand is met jouw vraagstuk. En je doorvoelt de stappen die je kunt zetten om tot een blijvende oplossing te komen.

De Geode Methode is een actieve manier om in zeven stappen een dilemma, een kwestie, een probleem te doorgronden binnen anderhalf uur. En daarna, afhankelijk van de stappen die jij zelf zet, definitief te veranderen. Onze eerste klanten zijn enthousiast!

Hoe werkt het:

Herken je dit: je kampt al een tijdje met een kwestie die je niet zomaar opgelost krijgt. Bijvoorbeeld:

 • Een zakelijke vraag
 • Een dilemma
 • Een loopbaanvraag
 • Een spirituele vraag
 • Een blokkade
 • Een gemoedstoestand die je wilt doorbreken
 • Een patstelling
 • Iets waar je steeds weer tegenaan loopt
 • Iets waar je steeds maar weer over piekert

Samen met mij zet je zeven stappen. Elke stap heeft zijn eigen waarde. Dit zorgt ervoor dat de vraagstelling of het dilemma waar je mee zit op een prettige manier wordt ingekaderd. En zorgt er tevens voor dat je goed bij de vraagstelling blijft zonder dat je afdwaalt.

Ik begeleid je door de stappen heen en stel je vragen.


Onderzoek

Het zetten van de stappen volgens de Geode Methode is een onderzoek naar je vraag en brengt een heel proces op gang.
Soms vinden onze klanten tijdens het zetten van de stappen al een concrete oplossing. Altijd wordt een heel proces in werking gezet. Dit proces gaat soms tot een aantal weken na het lopen van de Geode Methode door.

Eén sessie

De Geode Methode is een eenmalige sessie die je verder brengt. Je zet jezelf op het goede spoor onder deskundige begeleiding. De begeleider gaat jou niet vertellen wat je doen moet.

De Geode Methode richt zich op jouw eigen wijsheid en legt jouw verborgen drijfveren bloot. De stappen die jij zet, brengen jou op het juiste spoor.

Helpt

De Geode Methode helpt je met:

 • Het begrijpen van je situatie
 • Het sneller beslissingen nemen
 • Weten wat goed voor je is
 • Weten waar je blij van wordt
 • Snappen welke keuzes je kunt maken

De Geode Methode is geen therapie en helpt je niet uit een depressie en helpt je niet met diepe trauma’s. Dat zijn onderwerpen die je met een psycholoog of psychiater kunt aanpakken.

Voor wie

De Geode Methode is geschikt voor jou als je:

 • van opschieten houdt
 • hulp wilt om uit je gedachtenmolen te stappen
 • onderzoekend bent
 • nieuwsgierig bent
 • wilt gaan vertrouwen op je intuïtie

Recensies

Onze klanten hebben de volgende uitspraken gedaan na het lopen van de Geode Methode:

Sylvia: “Door je probleem in stappen op te hakken, wordt het concreet. Je pelt het af. Het is een mooi handvat om daadwerkelijk stil te staan bij je probleem… en misschien ook wel: of het probleem wat je neerlegt ook echt het probleem is! Er is bij mij zeker wat in gang gezet, want ik ben meteen een aantal acties gaan uitvoeren waar ik tegenaan hikte.”

Mirjam: “Ik vond het heel leuk om te doen. Omdat je op een ander vlak of niveau naar jezelf kijkt. Het heeft mij rust en focus gebracht, met een bevestiging dat ik al op de goede weg ben. Ik weet beter wat mijn volgende stappen moeten zijn en heb er ook al een aantal genomen. Bizar, hoe goed je bij jezelf kunt voelen waar het ‘m in zit. En… waar je nog werk aan de winkel hebt. Ook werd duidelijk welke actie ik als eerste kon gaan uitvoeren. Die popte gewoon op. Fijn!”

Alexandra: “Heel prettig. Even een moment van bezinning en ik vond het logische stappen. Een mooie mix tussen spiritueel en zakelijk. Ik heb meer bewustzijn en meer inzicht in mijn kwestie. Eigenlijk is de Geode Methode een alternatieve meditatie voor hen die niet stil kunnen zitten ;-)”

Zelf ervaren?

Je kunt bij mij de Geode Methode lopen. Interesse? Neem contact op.

Geode Methode kun je op afspraak komen lopen in mijn ruimte in Rotterdam/16Hoven. De kosten voor een sessie van circa anderhalf uur en een voorbereidend telefoongesprek bedragen tot en met juni 2018 € 175,- excl. btw. Dit is de kennismakingsprijs. Vanaf 1 juli 2018 kost een sessie € 275,- excl. btw

Op sommige dagen organiseren we een Geode Methode Dag, waarop er meerdere sessies kunnen worden geboekt. Houd daarvoor mijn nieuwsbrief in de gaten. Ook starten we in 2018 een Facilitator Training i.s.m. de Healing Academy.

Logo-geodemethode

Een geode is een gesteente, een bol die er ruw aan de buitenkant uit ziet. Als je deze steen openmaakt dan onthult hij een ware schat.

Wil je een afspraak maken of eerst nog wat informatie? 

[caldera_form id=”CF5980a1811e2de”]

Willeke van den Heuvel

015-2010466

mail

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.