Al die online ontwikkelingen gaan zo hard, hoe hou ik het in de gaten?

Al die online ontwikkelingen gaan zo hard, ik moet zoveel in de gaten houden! Hoe doe ik dat?

De vraag van 3 mei 2019:

Al die online ontwikkelingen gaan zo hard! Ik probeer van alles en nog wat te volgen. Ben al van Facebook naar Instagram gegaan omdat mijn klanten daar zitten. Maar daar verandert ook elke dag wel weer wat. Hoe hou ik al die veranderingen in de gaten?

Caroline – eigenaar administratiekantoor

Elke dag een idee (26)

Het idee: doe 1 of 2 dingen goed en trek je niets aan van de rest

Soms zou je willen dat je ogen in je achterhoofd hebt om alles in de gaten te houden, he? Ja, die ontwikkelingen op online gebied gaan ontzettend snel. Was 2 jaar geleden Facebook hét medium om je bedrijf op te promoten, tegenwoordig is Instagram hot(ter). En al die kanalen zijn constant in beweging.

Om alles bij te houden dan moet je er eigenlijk gewoon je werk van maken. En ik kan me niet voorstellen dat dat de bedoeling is. Dus daarom is het belangrijk om regelmatig jouw social media kanaal te blijven gebruiken. Veranderingen zie je dan gewoon vanzelf verschijnen en bij grote updates/veranderingen krijg je daar vaak een melding van. Concentreer je vooral op 1 of maximaal 2 social media kanalen en trek je niets aan van al die andere online dingen. Ze leiden teveel af, zorgen voor ruis en voegen niet veel toe aan dat wat je al doet.

Succes ermee!

Groetjes,
Willeke

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.