Individuele coaching

Individuele coaching en begeleiding

Heb je ondersteuning nodig? Iemand die je kunt inzetten als klankbord, die je soms een schop onder je achterste geeft of bevestigt dat je goed bezig bent. Om zaken beter te structureren. Om plannen om te zetten in actie. Een planning te geven waar je weer een paar maanden mee vooruit kan.

Coach, mentor, ondersteuner, klankbord, schoppen uitdeler

Het maakt me niet uit in welke rol je me nodig hebt, als we het einddoel maar goed in zicht houden. Wat je zelf kan en weet doe je zelf, daar waar jij hulp nodig hebt ben ik. En ook daar waar je misschien in eerste instantie niet aan hebt gedacht. Gevraagde en ongevraagde adviezen, die geef ik graag.

De adviezen gaan over het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken.
Doelen, plannen en structuur heeft de boventoon, maar daarnaast geef ik natuurlijk ook advies over online zaken (website, vindbaarheid, zichtbaarheid, SEO, social media), financiën (ik ben een groot fan van Profit First), acquisitie (warm) en netwerken.

En over die zaken waar ik geen verstand van heb, kan ik mijn netwerk inschakelen. Daar wil ik je trouwens ook met plezier aan voorstellen als dat voor jou zo uit komt.

Dus…gaan we samen aan de slag? Ik heb er zin in!

4x Individuele coaching

Gedurende 4 afspraken van 1,5 uur (bij mij in 16Hoven) help ik je bij die vragen waar je mee zit. We nemen je vragen, problemen door, we klankborden, ik hou je een spiegel voor en je krijgt gegarandeerd huiswerk van me mee.

Je krijgt van me de regie over deze 4 afspraken maar met alle plezier neem ik die van je over als je dat wilt. Stappen zetten, aan de slag, schop onder je achterste maar ook een pluim als het lekker gaat: je kunt alles bij me verwachten.

Tussentijds mag je me appen of mailen om successen of dipjes te delen of vragen te stellen.

Praktische informatie:

  • de 4 afspraken vinden bij mij op de locatie plaats. Zo ben je uit je werkomgeving en word je ook niet afgeleid.
  • de afspraken duren 1,5 uur. Je zit dan zo boordevol informatie, tips en adviezen dat langer ook bijna niet te doen is.
  • de afspraken worden binnen een termijn van 4 maanden gepland, dus er zit maximaal 1 maand tussen de afspraken in.
  • betaling vooraf in 1x. Afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak.

Kosten voor 4 x 1,5 uur coaching € 750,–  (ex btw) inclusief tussentijds app/mail/telefoon contact voor  vragen, problemen, overleg, klankborden, etc.

Kennismaken

Coaching vergt veel van ons allebei, we moeten leren lezen en schrijven met elkaar. Daarom vind ik het zeer belangrijk om te weten of we een klik hebben.

Ik nodig je bij interesse daarom ook uit om kennis te maken. Laten we samen een kop koffie (of thee) drinken en kijken naar wat jouw wensen en ideeën zijn.

[caldera_form id=”CF5980a1811e2de”]

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.