Jaarprogramma

Exclusief jaarprogramma

Jaarprogramma

Een super intensief programma maanden waarbij je gedurende een jaar alle hulp, aandacht en ondersteuning krijgt om jouw bedrijf én jezelf te laten ontplooien. Je krijgt meer focus, gaat doelgerichter beslissingen nemen, laat je niet meer afleiden. Je krijgt hierdoor meer rust en overzicht in het ondernemen.

Tijdens dit traject:

  1. leer je je ideeën om te zetten in haalbare doelen
  2. leer je om te gaan met alle afleiders en blokkades
  3. zet je praktische middelen in voor meer resultaat in minder tijd

Opbouw jaarprogramma

  • Een hele dag met mij waarin we doelen gaan bepalen en je valkuilen in kaart gaan brengen en daar creatieve oplossingen voor vinden. Je gaat na die intensieve dag naar huis met een plan, een focus, een kompas én een toetssteen.
  • Een halve dag met mij waarin we op zoek gaan naar jouw afleiders en blokkades. Deze unieke methode geeft je snel inzicht in wat je nodig hebt om door te gaan en op welk vlak je uitdagingen liggen én wat je nodig hebt om die op te lossen.
  • Daarnaast zien we elkaar maandelijks (live of via Skype) om verder stappen te gaan zetten. In de tussentijd hebben we contact via WhatsApp, mail of telefoon.
  • Je houdt me op de hoogte van de voortgang, we bespreken hobbels en uitdagingen en je ontvangt van mij regelmatig appjes om je aan te moedigen of om je een virtuele schop onder je achterste te geven. Je bent mijn VIP+ klant dus je krijgt gegarandeerd binnen een dag antwoord van me!
  • Je krijgt gedurende 2 jaar toegang tot de online trainingsomgeving  met daarin alle trainingen, tips, tools ed.
  • Je krijgt ook een VIP pakket thuis gestuurd met allerhande makkelijke en leuke zaken die je helpen met doelgericht ondernemen.
  • Daarnaast ben je gratis welkom tijdens alle live workshops en trainingen die ik geef  in het jaar dat we samenwerken en krijg je 50% korting gedurende het jaar daarna.

Inzet

Gedurende dit programma verwacht ik 100% commitment, die krijg je namelijk ook van mij. Ik wil je oprecht helpen om jouw doelen te realiseren, ik wil dat je slaagt, dat je gedurende dit jaar eindelijk al jouw dromen, plannen en doelen omzet in Resultaat!

Kosten

Naast de kosten is het belangrijk dat je tijd vrijmaakt voor jezelf; om je wensen, plannen en doelen te gaan realiseren. Naast de afspraken bij mij kunnen we ook veel via telefoon, mail, Skype of WhatsApp doen. Hou rekening met zo’n 2 tot 4 uur per week gemiddeld.

Het jaarprogramma kost € 7.950,– (ex btw) bij een betaling in 1x (of 12 maandelijkse termijnen van € 725,– ex btw).

Wat levert het je op?

Tijd, rust, overzicht en doelen die gehaald worden. Meer omzet, meer focus, beter in je bedrijf staan en een beter toekomst perspectief voor je onderneming.

Je leert beter ‘nee’ te zeggen tegen voorstellen en projecten van anderen omdat jij straks een toetssteen hebt. Met die toetssteen bepaal jij wat belangrijk is voor jou en jouw doelen. Je leert ook ‘ja’ te zeggen tegen ideeën en voorstellen van jezelf én van anderen die wel binnen jouw route naar succes liggen.

Je leert beter om te gaan met drukte, met stress. Maar ook met afleiders, de stemmetjes in je hoofd die zeggen dat het je toch niet gaat lukken. Of de mensen in je omgeving die je niet stimuleren of juist ontmoedigen. Je staat steviger in je schoenen.

Maar ook: je leert meer over hoe je jezelf in de markt kunt zetten, welke instrumenten je in kunt zetten (online en offline). Ik leer je beter te netwerken, ik kan je meenemen naar de netwerkclubs waarin ik zit. Kortom: jij bepaalt voor een groot deel zelf wat je wilt leren. Gedurende een jaar mag je mij inzetten als jouw persoonlijke coach, raadgever, schoppen uitdelen, schouder om op uit te huilen, aanmoediger en klankbord.

Kennismaking

Een jaarprogramma vergt veel van ons allebei, we moeten in dit jaar kunnen lezen en schrijven met elkaar. Daarom vind ik het zeer belangrijk om te weten of we een klik hebben.

Ik nodig je bij interesse daarom ook uit om kennis te maken. Laten we samen een kop koffie (of thee) drinken en kijken naar wat jouw wensen en ideeën zijn.

[caldera_form id=”CF5980a1811e2de”]

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.