Projectmanagement, crisismanagement, ad interim management

Projectmanagement, crisismanagement, ad interim management

Tijdelijke inzetbaarheid

Bij ziekte, uitval, een crisis, onderbezetting, reorganisatie of een project: soms heb je voor een bepaalde periode extra ondersteuning nodig. Om even de schouders eronder te zetten, om dingen in beweging te krijgen of juist om rust te creëren. Ik ben op mijn best in chaos situaties om van een probleem naar een oplossing te werken, met een team samenwerken en het beste uit de situatie te halen. Ik hou ook van een einddatum, want ik ben een bouwer, geen onderhouder. Daarom tijdelijke inzetbaarheid maar die tijdelijkheid kan ook langer duren als we veel te doen hebben.

Waar ben ik onder andere voor inzetbaar:

  • De (afdelings)manager valt uit, de directeur stort in, er is sprake van een noodsituatie die niet met eigen personeel opgelost kan worden.
  • Er moet een nieuwe werkwijze, protocollen, wetwijziging, computersysteem etc worden ingevoerd maar dat lukt niet met de huidige bezetting en/of de leverancier verwacht extra ondersteuning. Van meedenken tot en met implementatie, trainingen en nazorg. Maar ook voor een kritische blik, een brede schouder, een schop onder de achterste.
  • Het maken van een doorstart na een (bijna) faillissement.
  • Meedenken en meedoen. Vertel me jouw idee of probleem en ik kijk of we een match zijn.

Willeke van den Heuvel

Telefoon: 015-2010466
E-mail: mail@willeke.nl

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.