Pijnacker – vaste werk/coach/trainingslocatie

Pijnacker: een heerlijke buiten locatie!

Deze omgebouwde boerderij fungeert in het weekend als een B&B en doordeweeks mag ik ‘m huren als werk/coach/trainingslocatie. We zitten vlakbij het Balijbos, een buitengebied waar alles heerlijk groen is.

De locatie zelf is makkelijk aan te rijden vanaf de grote weg (het ligt centraal tussen Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam). Met OV wat minder goed te bereiken maar voor mijn klanten heb ik een ophaal- en brengservice vanaf het station Pijnacker. Parkeren kan voor de deur en bij grote groepen om de hoek bij het Balijbos.

De ruimte binnen is groot(s) met verschillende zithoeken, een grote tafel, een hoek om lekker op de bank te zitten voor de tv. Buiten ben je ook echt direct buiten: een heerlijke overdekte plaats met verschillende zitplekken en uitzicht op het groen. De kippen en hanen komen gezellig gedag zeggen, de vogels fluiten vrolijk. Kortom, een echt buitengevoel vlakbij de grote steden. Een heerlijke ruimte om trainingen te geven, om met zijn allen in alle rust aan het werk te zijn, om te overleggen en 1op1 te coachen.

1 Reactie
  1. Prachtig!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.