Een plan in 1 dag

Een plan zonder plankenkoorts

Waar begin ik? Dat is de vraag die ik de afgelopen jaren steeds weer krijg. Ambitieuze ondernemers met een doel, een visie, een plan. Maar hoe zorg je ervoor dat dat idee ook heel concreet in de markt wordt gezet? Wat heb je er voor nodig? Welke (online en offline) marketing instrumenten ga je inzetten? Wie en wat heb je nodig om alles voor elkaar te krijgen? En in welke volgorde ga je zaken aanpakken?

Mijn advies: start met een plan!

Neem de tijd om te werken aan een plan. Dat is de eerste stap in het realiseren van al je plannen.
Een plan op strategisch niveau (doelen en doelstellingen) maar ook op praktisch niveau (wat en wie heb je nodig per wanneer) en operationeel niveau (welke acties zijn er, waar begin ik nú mee).

Met een plan bespaar je geld. Ik ben daarvan overtuigd. Omdat je weet wat je wilt bereiken, wie je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar krijgt maak je geen ‘onhandige’ keuzes. Je hebt focus, een duidelijk punt waar je naar toe gaat werken. En dat levert ook direct meer motivatie en stimulatie om dingen voor elkaar te krijgen.

Werkwijze

  • Je start met het maken van een afspraak met mij 😉
  • Vervolgens stuur je me al wat van jouw plannen en ideeën op. Ik neem dan de tijd om alvast mezelf in te lezen en voer dan ook direct al een online onderzoek in.
  • Je komt vervolgens naar mij toe en we gaan samen aan de slag. Het kan zijn dat ik mijn ‘Aan de rol’ sessie inzet: een lange rol waarop we de blauwdruk gaan maken van jouw bedrijf/plan/idee. Door het stellen van vragen komen we snel tot de kern wat je wilt bereiken én hoe je dit kunt bereiken. Natuurlijk denk ik mee, kom ik met ideeën en voorstellen en help je ik om van een chaos weer naar overzicht te komen.
    Na deze sessie heb jij de basis van jouw plan liggen met de acties die uitgevoerd moeten worden om jouw doelen te bereiken. Daar waar mogelijk maken we direct een globale inschatting van de kosten en doorlooptijden. Ook heb ik een groot netwerk van ondernemers waar ik mee samen werken die ik voor je in kan zetten of waar ik je bij kan introduceren.
  • Daarna kunnen we desgewenst verder vorm geven aan jouw plannen. Voor het concreter maken van de acties, voor het houden van focus, om tussentijds te klankborden en af te stemmen.

Telefoon: 015-2010466  of mail: mail@willeke.nl

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.