Quick scan

Quick Scan

Ik vergelijk een bedrijf vaak met een huis. Ik kijk daarbij naar:

  • het fundament (is de basis stabiel genoeg om door te kunnen groeien)
  • de gastvrijheid van het huis (staat de deur open, is het duidelijk wat er in het huis is te vinden)
  • de zolder (zitten er spoken uit het verleden of bruist het van de plannen en ideeën) en
  • de omgeving en vindbaarheid van het huis (kunnen de klanten de weg vinden, staat het in een vriendelijke en veilige omgeving).

Deze aspecten neem ik altijd mee in het schrijven van een plan voor de vindbaarheid en zichtbaarheid van een bedrijf, voor een coachingstraject en voor een bedrijfsreading.

Wat is een Quick Scan?

Om kennis te maken met mij en mijn werkwijze bied ik nu een Quick Scan aan. Jij stelt een vraag en ik kijk naar ‘jouw huis’ (jouw bedrijf dus). Wat is er nodig, wat ontbreekt er, wat heeft jouw huis nog nodig om te kunnen groeien, om die klanten aan te trekken waar jij blij van wordt?

Je kunt dus heel gericht een vraag aan mij stellen. Hou daarbij rekening dat ik géén toekomst voorspel (iets met een glazen bol die ik nog steeds niet heb gevonden) maar ik kijk wel naar de potentie van iets. Stel vooral een open vraag (dus geen ja of nee antwoorden). Voorbeelden: Kun je kijken naar waar in mijn bedrijf extra aandacht moet gaan? Waarom trek ik nog niet de juiste klanten aan? Waar in mijn bedrijf zitten groeimogelijkheden?

Je kunt er ook voor kiezen om mij gewoon te laten kijken en dan zelf met iets komen wat mij direct opvalt.

In een Quick Scan geef ik antwoord op 1 (één) vraag of kijk ik naar 1 (één) opvallend iets in jouw bedrijf. Wil je meer? Dan kan dat natuurlijk, maar dan plannen we een Bedrijfsreading of een Sparsessie.

Werkwijze

Jij vraagt via onderstaand formulier een Quick Scan aan.

Ik ga ‘scannen’ en bel jou daarna op om je een antwoord op je vraag te geven. Om dat wat opvalt aan jouw huis door te spreken. Dit gesprek duurt maximaal 10 minuten.

Kosten voor deze Quick Scan: € 25,– ex btw. Let op: de Quick Scan is echt bedoeld om slechts 1 vraag te stellen/beantwoorden, daarom kan ik het zo goedkoop aanbieden.

Kans maken op een GRATIS Quick Scan?

Ik geef 2x per maand een gratis Quick Scan weg. Wil je een Quick Scan winnen, vul dan onderstaand formulier in. Ik loot elke 2 weken iemand uit. Als je in de prijzen valt hoor je dat direct. Ook als je niet hebt gewonnen dan laat ik je dat weten.

Aanvraag Quick Scan

Aanvraag quick scan
Aanvraag voor:
ps alles wat je deelt met mij blijft bij mij en zal ik nooit delen met anderen!
reCAPTCHA

bedrijfsreading quick scan

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.