Sparringpartner

Sparringpartner

Het leven van een ondernemer kan soms eenzaam zijn. Je hebt geen collega’s om even mee te sparren. Netwerkcollega’s zijn fijn om te hebben, maar daar ga je toch vaak niet helemaal de diepte mee in als het om jouw bedrijf, jouw plannen en ambities gaat. Ook familie en vrienden, jouw grootste fans waarschijnlijk, kijken toch op een andere manier naar jou en jouw bedrijf.

Daarom is het fijn om zo nu en dan even te sparren met een andere ondernemer. Een ervaren ondernemer, die niet bang is om een spiegel voor te houden. Die het fijn vindt om mee te denken, die graag groot droomt maar praktisch denkt. Die verstand heeft van het ondernemerschap, praktische plannen, online marketing (zichtbaarheid en vindbaarheid) en die soms een dosis humor en intuïtie in het gesprek gooit.

En laat ik nou nét die ondernemer zijn die aan die beschrijving voldoet! Wat een toeval, he? 😉

Sparringpartner of coach?

In de sportwereld is sparren iets anders dan coachen. En ook in het ondernemerschap zie ik daar een verschil in. In mijn rol als coach gaan we een langer traject aan, ik verdiep mezelf helemaal in jou, jouw bedrijf en jouw plannen en ik ga steeds in de zijlijn om jou te adviseren en aan te moedigen. Een dergelijk traject duurt in mijn ogen en we hebben intensiever contact met elkaar.

In mijn rol als sparringpartner ben ik ook betrokken, maar ben ik er op dat moment dat jij mij nodig hebt. Een sparsessie is wat praktischer van aard: we kijken naar iets waar jij op dat moment in vastloopt en hulp bij nodig hebt. Dat kan je website zijn, je vindbaarheid en zichtbaarheid op social media, het maken van een plan, zoeken naar goede zoekwoorden, het ontwikkelen van nieuwe diensten of een training, oefenen met een verkoopgesprek of ander lastig gesprek, etc. Mouwen opstropen en aan de slag dus!

Mijn ervaring is dat een sparsessie optimaal is als deze 1,5 uur duurt. Genoeg tijd om de diepte in te gaan met behoud van 100% concentratie en focus.

Deze sparsessies zijn los te boeken (1,5 uur voor € 225,– ex btw).
Behoefte aan een sparringpartner? Ik ga graag samen met jou aan de slag!

Bel (015-2010466) of mail (mail@willeke.nl) voor het maken van een afspraak.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.