Training: de drie rollen van de ondernemer (van plan naar actie)

Training: De drie rollen van de ondernemer

(oftewel: hoe kom en blijf jij in actie om jouw doelen en plannen te realiseren?)

Wanneer: dinsdag 25 juni 2019

Waar: trainingsboerderij in Pijnacker

Het huis van de ondernemer

Stel: je tekent je bedrijf als een huis, hoe ziet deze er dan uit? Is het een luxe bungalow in de bossen of een hoge torenflat? Staat het huis stevig met een goed fundament of staat het een beetje te wiebelen? Staat de deur open voor nieuwe klanten of zit er een ondoordringbare muur omheen?

Het is voor elke ondernemer goed om eens in de zoveel tijd even op een andere manier te kijken naar je eigen bedrijf. Vaak zit je in een vast patroon zonder dat je je daarvan bewust bent. Ben je heel druk bezig, elke dag weer opnieuw, zonder even te reflecteren of je nog wel op koers ligt. En beter: of je nog wel weet wat die koers is!

Ondernemen vanuit drie rollen

Ik ga je tijdens deze training leren om op een andere manier te kijken naar jouw bedrijf. Hoe je heel bewust kunt schakelen tussen drie verschillende rollen die je als ondernemer hebt. En hoe je vervolgens die rollen in kunt zetten om concreet met al jouw ideeën, wensen en doelen aan de slag te gaan.

Je krijgt handvatten hoe je op een gestructureerde manier jouw ideeën om kunt zetten in plannen en hoe je plannen ook daadwerkelijk om kunt zetten in actie. Want alleen met actie kun je je droomhuis realiseren!

De werkwijze die ik je ga leren is voor iedereen werkbaar. Dus of je nou super georganiseerd bent of een vreselijke chaoot. De hele dag met cijfers of met verf binnen of buiten de randjes kleurt. Of je in een team werkt of alleen. Iedereen kan met deze methode werken en haalt het beste ermee uit zichzelf én uit het bedrijf.

De methode waar ik mee werk is door mij ontwikkeld op basis van heel veel business modellen, projectmanagement methodieken, studies en meer. Vaak zijn die modellen te uitgebreid en te onpraktisch om mee aan de slag te gaan. Deze manier van werken is eenvoudig in het gebruik, het laat je op een andere manier kijken naar je bedrijf en is heel praktisch toe te passen. Je gaat jouw ideeën omzetten in hele concrete acties én je weet hoe je het vol kunt houden om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Praktische informatie

We zitten in het buitengebied van Pijnacker. Heerlijk buiten, groen en met een prachtig uitzicht over de weilanden en bossen. Dat wil ook zeggen dat we wél goed bereikbaar zijn met de auto maar minder met OV. Maar ik regel wel vervoer vanaf station Pijnacker, dus dat komt wel goed.

De training vindt plaats in een fantastische royale ruimte: een koeienstal die luxe is verbouwd. Met een grote tafel en meerdere zitjes. Bij goed weer kunnen we ook buiten zitten. Voor de lunch schakel ik een goede cateraar in.

We werken plenair maar ook in kleine groepjes of tweetallen. Er is genoeg persoonlijke aandacht voor iedereen.

Start om 9.30 uur en we ronden af om 16.00 uur. Tussendoor is ook ruimte om te netwerken met andere ondernemers.

Kosten: € 395,– ex btw inclusief een werkmap, lunchbuffet, hapjes en drankjes.

Vroegboekkorting voor de lekker snelle beslissers: bestel en betaal je ticket voor 28 mei en betaal € 245,– ex btw.

[add_to_cart id=”1040″][product id=”1040″]
[add_to_cart id=”1040″]

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.