Vragenlijst tbv boek over maagverkleining

Hallo,

Ik ben Willeke van den Heuvel. Op 6 maart jl. heb ik een gastric bypass gekregen. De weg naar deze operatie heeft bij mij een aantal jaar geduurd, mede omdat ik nog heel weinig goede informatie over maagverkleiningen kon vinden. Nu merk ik dat ik in Facebook groepen meer informatie krijg van iedereen die ook een operatie heeft gehad. Over stilstaan in gewicht, over klachten, wat is normaal en wat niet.

Daarom heb ik besloten een boek te schrijven! Voor iedereen die er aan zit te denken om een operatie te ondergaan: voor- en nadelen, wat kun je verwachten, hoe werkt het, etc. Een informatief boek dus, waarbij ik ook met specialisten uit ziekenhuizen wil praten. En met mensen die al ervaren hebben wat zo’n operatie met je doet.

En daar heb ik jouw hulp bij nodig. Wil je voor mij deze vragenlijst invullen? Hoe completer ik alles kan beschrijven vanuit zoveel mogelijk meningen en ervaringen, hoe completer wij weer anderen kunnen helpen.

Alvast HEEL erg bedankt voor je medewerking! Let op: je komt ANONIEM in het boek, tenzij je aangeeft dat het oke is als ik je naam (of foto) publiceer. 

Mocht je meer willen weten of zeggen: ik ben te bereiken via mail: mail@willeke.nl.

 

[caldera_form id=”CF5ab7c19a67cd8″]

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.