Waterfront Vlietland

Waterfront Vlietland

Op een wat frisse maandag ochtend ben ik naar Waterfront Vlietland geweest. De weg ernaartoe was interessant, er wordt aan de weg gebouwd om een tunnelbak aan te leggen tussen de A4 en de A44. Daarom veel bouwverkeer, aparte bochten en soms even de paniek dat ik het gevoel had aan de verkeerde weghelft te rijden. Daarna kom je in een heerlijk groene omgeving omgeven door water.

Waterfront Vlietland ligt direct aan het water, je kijkt uit op de grote plas daar en een klein eilandje. Een aantal stoere mensen zaten op het terras. Zelfs uit de wind met het straalkacheltjes aan vond ik dat toch nét wat te fris. Binnen is een heerlijke ruimte. Het achterste deel kan apart afgehuurd worden voor vergaderingen, feestjes ed.

Wat ik belangrijk vind: de koffie was heerlijk! Ik heb daar met mijn afspraak om 10 uur afgesproken en we hebben daar een heerlijk ontbijt genomen. Voordeel is dat ze elke dag al om 9 uur open zijn. De Griekse yoghurt kan ik zeker aanbevelen!

Nadeel vind ik dat de wifi niet al te best is, maar dat was gelukkig op te lossen via mijn mobiele hotspot. Stoelen zitten lekker, tafels zijn breed genoeg voor laptop, sanitair is schoon. Als het weer straks beter is dan zie ik mijzelf daar wel lekker in het zonnetje, uit de wind met uitzicht op het water, werken. Voor herhaling vatbaar. En bijkomend voordeel; het ligt vrij direct aan de A4 en je kunt zo weer richting Den Haag of Amsterdam.

Adres:  Rietpolderweg 13 2266 BM Leidschendam
Website: www.waterfrontvlietland.nl.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.