Workshop Zakelijk Sjansen

Workshop Zakelijk Sjansen

Een bijzondere workshop in een bijzondere locatie!

Wanneer je open staat voor een langdurige liefdesrelatie wil je de juiste partner aantrekken. Belangrijk is dat die partner jou leert kennen op de manier zoals jij bent, dat de vonk overslaat om wie je bent en hoe je bent. Jezelf anders voordoen dan dat je bent hou je én niet lang vol én daarmee trek je niet de persoon aan die bij jou hoort.

In het zakenleven werkt dit exact hetzelfde. Ook daar wil je de ideale partner/klant vinden die bewust kiest voor jou en jouw aanbod! Jij wilt er niet tijdens jullie samenwerking achter komen dat die klant wel heel veel tijd, energie en ergernis kost en eigenlijk niet bij je past. Anderzijds wil je ook dat jouw aanbod past bij de verwachtingen van de klant. Als deze er halverwege achter komt dat het niet past, dan is het verbreken van de relatie voor jullie allebei een teleurstelling.

Tijdens deze workshop Zakelijk Sjansen gaan we aan de slag met een onweerstaanbaar aanbod voor de ideale zakenpartner.

Een onweerstaanbaar aanbod

Wat is jouw meest onweerstaanbare aanbod? Hoe kun je jouw producten of diensten woest aantrekkelijk maken? En hoe kun je dat tijdens een speeddate van 30 seconden duidelijk maken? Daar gaan we mee aan de slag. Om dus in een halve minuut (oftewel zo’n 60 woorden!) een onweerstaanbaar aanbod te doen waarbij je jouw gesprekspartner nieuwsgierig maakt. Waarbij er een vonk van interesse overslaat.

De ideale partner

Maar wie is die ideale klant? Die klant waar je een lange, waardevolle relatie mee op wilt bouwen. Voor jullie allebei is het belangrijk dat er een klik is, dat er genoeg vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan. Hoe kun je daar achter komen tijdens een gesprek? Hoe herken je jouw ideale klant als je in de rij bij de supermarkt staat of tijdens een netwerkbijeenkomst?

Zichtbaarheid

Als je weet wat het onweerstaanbare aanbod voor die ideale klant: hoe zet je dit vervolgens in? Via online marketing (website, social media, ed) en via offline netwerken e.d.

De workshop Zakelijk Sjansen

De workshop is informatief en praktisch: we gaan leren en doen én na afloop heb je jouw 30 seconden pitch kunnen oefenen. Misschien wel op jouw ideale klant! Zakelijk, alleen voor ondernemers, met humor en heel veel voorbeelden.

In een geweldige locatie: de filmzaal in het gebouw van De Machinist in Rotterdam. In dit historische pand in Delfshaven (vlakbij de Euromast) zat vroeger de machinistenschool.

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 9 mei

Ontvangst vanaf 9 uur. Workshop van 9.30 tot 12.00 uur + aansluitend lunch tot 13.00 uur

Kosten: € 75,– inclusief een heerlijke lunch en exclusief btw

Locatie: DE MACHINIST, Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam

Maximaal 34 deelnemers, vol is vol.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.