015-2010466 mail@willeke.nl

Dieren in de openbare ruimte

www.didor.nl

Advies voor beleidsmedewerkers

Voor mijn werk voor gemeenten merk ik dat veel ambtenaren/beleidsmedewerkers ‘dier erbij doen’. Naast hun overvolle lijst met taken en verantwoordelijkheden moeten zij ook nog wat op papier zetten over ganzenproblemen, hondenlosloopvelden, dierenweides, vogelgriep, etc. etc. 

Soms wel met affiniteit voor dieren, soms ook niet. In elk geval vaak reactief in plaats van proactief, omdat simpelweg de tijd ontbreekt. 

Doel van Didor

Met Didor geef ik informatie, tips en voorbeelden over dierenwelzijn. Het is een basis voor op te stellen beleid, werkwijzes en protocollen. Ik deel ontwikkelingen over Nederlandse en Europese wet- en regelgeving, onderzoeken, publicaties, etc.  Alles op het gebied van dierenwelzijn.

De informatie is voor beleidsopstellers, beleidsbepalers en iedereen die als taak heeft wat op papier te zetten of een mening te vormen over dierenwelzijn.

Didor verzamelt informatie op het gebied van dierenwelzijn en vertaalt deze naar praktisch uitvoerbaar beleid en werkwijzes. De informatie op de website is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Daarnaast ben ik zelf via Didor in te huren voor advieswerkzaamheden (freelance of via een strippenkaart).

dieren in de openbare ruimte

Kijken of we gaan samenwerken?

Contact