015-2010466 mail@willeke.nl

Coaching en begeleiding
Omdat het vak van (beleids)medewerker Dier zo breed is. 

Coaching en begeleiding

Als adviseur dier, beleidsmedewerker dier (of hoe de functie ook heet binnen jouw gemeente): als medewerker binnen een gemeente ben jij verantwoordelijk voor het thema ‘dier’. Een zeer breed thema waar je met heel veel belangen te maken hebt. Vaak ben je als enige binnen een gemeente voor dit onderwerp verantwoordelijk.

Waarom coaching?

Het thema dier is ontzettend uitgebreid, je hebt te maken met wet- en regelgeving, bouwplannen van een gemeente op een gebied waar dieren leven, inwoners die overlast ervaren van dieren, bijzondere dieren die ineens in een gemeente voorkomen, etc. Hoe fijn is het dan om met collega’s te sparren over de aanpak, de problemen of over die ene inwoner die wéér een melding heeft gedaan. Ik kan die collega voor je zijn die je met raad en daad bij staat. Omdat ons vakgebied nou eenmaal heel complex is én omdat dat nog niet door iedereen binnen de gemeente zo wordt gezien. 

Samenwerking

De ene keer heb je een korte vraag, de andere keer wil je gewoon even samen live of via Teams sparren: ik ben vrij flexibel in mijn inzetbaarheid. We komen samen wel uit hoe jij mij het meest effectief en efficiënt in kan zetten. Daarbij ben ik natuurlijk ook aan het werk voor andere gemeenten, dus we spreken wel samen een reactietijd af. Mijn inzet is overigens niet alleen tussen 9 en 17 uur, daar ben ik ondernemer voor 😉

Ik werk met een strippenkaart voor losse inzetbaarheid voor bijvoorbeeld vragen of meelezen van documenten. We kunnen ook een vast aantal uur per week of maand afspreken dat ik langs kom om samen te sparren over de taken en uitdagingen die er liggen.

 

Werkwijze

  • Een strippenkaart verkoop ik voor 5, 10 of 20 uur. Deze is vooral praktisch voor vragen, meelezen van documenten, etc.
  • Vaste begeleiding en coaching: we spreken voor een bepaalde periode een vast aantal uur per week of maand af dat we kunnen sparren over heel veel verschillende onderwerpen. Dit kan bij jou of mij op de werkplek zijn, via Teams of telefonisch. 

Beide opties worden vooraf in rekening gebracht. 

Hoe kan ik jou helpen bij jouw werk?

Contact