Over Willeke

Praktisch & Planmatig. Effectief & Efficiënt.  Intuïtief & Inspirerend.

“Dit kind heeft zulke brede interesses, dat wordt nooit wat qua studie”. Dat zei een leraar een keer tegen mijn ouders. En om eerlijk te zijn: hij heeft daar wel gelijk in gekregen. Ik heb brede interesses, wil van zoveel mogelijk dingen wat weten. Maar ik wil daarbij niet de diepte in gaan, ik zal geen expert worden op één vakgebied. Dat is voor mij te saai. Heel lang heb ik mij wel geschaamd dat ik geen expert ben overigens. Totdat ik er achter kwam dat ik júist door mijn brede interesses, kennis en ervaring ondernemers heel goed kan helpen. Daarbij gaat het dan om zaken als:

 • Planmatig werken (hoe maak je een plan dat écht werkt en hoe hou je het vol). De projectmanager in mij houdt namelijk van plannen, planningen, to do lijsten.
 • Online marketing. Ik ben gek op online zichtbaarheid en vindbaarheid: websites, social media, zoekmachineoptimalisatie. Ik hou ontwikkelingen op online gebied scherp in de gaten.
 • Praktisch, Effectief en Efficiënt: waarom moeilijk doen als het ook in minder tijd met meer resultaat kan? Geen lange verkoopverhalen bij mij. Ik ben to the point en direct.
 • Intuïtief: jarenlang heb ik mijn intuïtie geparkeerd. Bang dat het niet zakelijk genoeg is, dat mensen dat raar vinden. Maar ook al zei ik het niet hardop, ik heb altijd mijn intuïtie ingezet om het beste resultaat te halen, om mijn ondernemers écht goed te kunnen helpen.
 • Trainen: ik wil het liefst elke dag wat nieuws leren. Om met die kennis weer anderen te helpen. Daarom geef ik graag trainingen, workshops en presentaties.

Ervaring

Op mijn 21e jaar mocht ik al leiding geven aan een projectteam en dat regelen, organiseren, mensen motiveren en begeleiden vond ik echt geweldig om te doen! Ik mocht bij mijn oude werkgever veel trainingen volgen waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen. Daarna ben ik de consultancy in gegaan als projectmanager.

In 2004 ben ik vanuit een hobby een webwinkel begonnen in grote maten kleding en aangezien er in die tijd nog niet veel was op dit gebied, liep het al direct heel goed. Het bedrijf groeide, we hadden medewerkers die ons hielpen te groeien en ik was ook vooral aan het pionieren op online gebied. In die tijd maakte ik al gebruik van Hyves voor de online marketing en kon je nog trucjes gebruiken voor je vindbaarheid binnen zoekmachines.

Door enerzijds de crisis en anderzijds door ziekte ben ik in 2010 met de webwinkel gestopt en in 2011 heb ik een doorstart gemaakt in de online marketing (Mijn Gereedschapskist). ‘Mijn’ ondernemers helpen met groeien op online gebied.

Vanuit deze ondernemers kreeg ik ook steeds vaker de vraag of ik ze wilde coachen en daarom ben ik mijn coach- en opleidingspraktijk begonnen.

Effectiever en efficiënter werken, meer tijd en rust, meer resultaat en focus en meer voldoening in het ondernemen. Ik help je er graag bij!

Eigenaardigheden

Ik geloof er stellig in dat je als ondernemer die klanten aantrekt die bij je passen. Als er een match is dan werken we allebei veel fijner met elkaar. Daarom som ik hierbij een aantal eigenschappen op die mij typeren. Herken je ze? Dan zit het wel goed met die klik tussen ons!

 • eigenwijs ‘zeggen ze‘, maar dat vind ik persoonlijk natuurlijk niet
 • praktisch
 • aanpakker
 • humoristisch
 • intuïtief
 • geven loont
 • gek op koffie
 • 1 + 1 = 3
 • allergisch voor arrogantie
 • breed. Sorry, dat moet brede kennis, kunde en ervaring zijn.

“Ik raad elke ondernemer aan een keer in gesprek te gaan met Willeke. Ze weet je goed aan het denken te zetten m.b.t. je site, je marketing en je sociale mediastrategie. Ze is daarnaast heerlijk praktisch en kan alles lekker simpel uitleggen. Ze is daarnaast een heerlijk enthousiast mens en weet je te inspireren.”

Sandra Ketterings, de balanscoach voor vrouwen

Contact

Contact

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.