015-2010466 mail@willeke.nl

Intakeformulier

Ik vind het belangrijk dat we, als we samen een coachtraject aan gaan met elkaar, we allebei het gevoel hebben dat we er goed aan doen. Ik moet zeker weten dat ik je kan helpen en jij moet het gevoel hebben dat je bij mij in goede handen bent om verder te komen met jouw bedrijf en (persoonlijke en zakelijke) ontwikkeling. Wees dus zo eerlijk mogelijk met deze vragen te beantwoorden. Jouw verhaal komt alleen bij mij terecht, bij niemand anders en zal ik ook nooit delen.

Intake formulier coaching
Vertel svp wat meer over jouw bedrijf. Hoe heet jouw bedrijf, website adres, links naar social media. Maak duidelijk wát je doet en voor wie je dat doet. En kan je dat niet, dan hebben we direct ons 1e coachgesprek te pakken 😉
Hoeveel omzet heb je de afgelopen 2 jaar (gemiddeld per jaar) gedraaid?
ps alles wat je deelt met mij blijft bij mij en zal ik nooit delen met anderen!
CAPTCHA