Willeke van den heuvel

Praktisch & Planmatig. Effectief & Efficiënt.  Intuïtief & Inspirerend.

Over Willeke

“Dit kind heeft zulke brede interesses, dat wordt nooit wat qua studie”. Dat zei een leraar een keer tegen mijn ouders. En om eerlijk te zijn: hij heeft daar wel gelijk in gekregen. Ik heb brede interesses, wil van zoveel mogelijk dingen wat weten. Maar ik wil daarbij niet de diepte in gaan, ik zal geen expert worden op één vakgebied. Dat is voor mij te saai. Heel lang heb ik mij wel geschaamd dat ik geen expert ben overigens. Totdat ik er achter kwam dat ik júist door mijn brede interesses, kennis en ervaring heel goed kan helpen. Daarbij gaat het dan om zaken als:

  • Planmatig werken (hoe maak je een plan dat écht werkt en hoe hou je het vol). De projectmanager in mij houdt namelijk van plannen, planningen, to do lijsten.
  • Online marketing. Ik ben gek op online zichtbaarheid en vindbaarheid: websites, social media, zoekmachineoptimalisatie. Ik hou ontwikkelingen op online gebied scherp in de gaten.
  • Praktisch, Effectief en Efficiënt: waarom moeilijk doen als het ook in minder tijd met meer resultaat kan? Geen lange verkoopverhalen bij mij. Ik ben to the point en direct.
  • Intuïtief: voelt het niet goed? Dan is het ook niet goed. Inmiddels ben ik op een leeftijd gekomen dat ik goed naar mijn buik en nekharen luister.
  • Trainen: ik wil het liefst elke dag wat nieuws leren. Om met die kennis weer anderen te helpen. Daarom geef ik graag trainingen, workshops en presentaties.

Ervaring

Op mijn 21e jaar mocht ik al leiding geven aan een projectteam en dat regelen, organiseren, mensen motiveren en begeleiden vond ik echt geweldig om te doen! Ik mocht bij mijn oude werkgever veel trainingen volgen waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen. Daarna ben ik de consultancy in gegaan als projectmanager.

In 2004 ben ik vanuit een hobby een webwinkel begonnen in grote maten kleding en aangezien er in die tijd nog niet veel was op dit gebied, liep het al direct heel goed. Het bedrijf groeide, we hadden medewerkers die ons hielpen te groeien en ik was ook vooral aan het pionieren op online gebied. In die tijd maakte ik al gebruik van Hyves voor de online marketing en kon je nog trucjes gebruiken voor je vindbaarheid binnen zoekmachines.

Door enerzijds de crisis en anderzijds door ziekte ben ik in 2010 met de webwinkel gestopt en in 2011 heb ik een doorstart gemaakt in de online marketing en het coachen van ondernemers. En ook dat liep direct goed, ik had een team van freelancers en medewerkers die mijn klanten hielpen met hun online marketing en zichtbaarheid. In 2019 besloot ik 1 dag per week vrijwilligerswerk te gaan doen bij Wildopvang Delft. Enerzijds om wat terug te doen voor de maatschappij en anderzijds om een rustmomentje te vinden bij de dieren waar ik zo van hou. Twee weken na mijn komst dreigde de opvang failliet te gaan (niet door mij) en heb ik geholpen om ze er weer bovenop te helpen. Sindsdien ben ik verantwoordelijk voor de opvang (als bestuursvoorzitter en beheerder) en zijn we hard bezig om een zeer professionele organisatie neer te zetten. Nu de opvang goed draait is er voor mij weer ruimte om te pionieren en wat anders op te pakken. Andere bedrijven helpen met hun crisis of vraagstuk.

Eigenaardigheden

  • Ik hou van goede koffie. Dus eerst koffie, dan een goed gesprek.
  • Ik hou van eerlijkheid en oprechtheid.
  • Ik heb een zwak voor dieren en werk graag samen met betrokken mensen.
  • Ik ga voor langdurige relaties en kortdurende werkzaamheden (max. 2 jaar).

Willeke van den Heuvel

Telefoon: 015-2010466
E-mail: mail@willeke.nl

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.