015-2010466 mail@willeke.nl

Willeke van den Heuvel

Multipassionate entrepreneur en dierenliefhebber

 

 

Mijn ervaring

 • Freelance project- en programmamanagement.
 • Freelance ad interim (crisis)management.
 • Eigenaar webwinkel.
 • Eigenaar online marketing en -communicatiebureau.
 • Bestuursvoorzitter en beheerder wildopvangcentrum.
 • Freelance Adviseur dierenwelzijn voor gemeentes (huidige functie).
 • Auteur van een boek.
 • Auteur van blogs over dieren (huidige bezigheid).

Van 2019-2022 heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Wildopvang Zuid-Holland als bestuursvoorzitter en beheerder. In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd over de dieren in het wild, de politiek, wet- en regelgeving, maatschappelijke organisaties en gemeentes.

Naast het verzorgen van meer dan 4.000 dieren uit het wild (jaarlijks) was ik ook verantwoordelijk voor het aansturen van dit ‘MKB-bedrijf” met meer dan 100 mensen (vrijwilligers in alle soorten en maten), zonder bron van inkomsten maar met serieuse uitgaven, die 7 dagen per week, alle dagen van het jaar gedurende 14 uur per dag geopend was. 

Wat ik doe 

Advieswerk op het gebied van dierenwelzijn,

icm project- en crisismanagement,

en online marketing en -communicatie,

op een planmatig, effectieve en efficiënte manier.

Maar ook schrijven (boeken, blogs, trainingen, adviezen, beleid).

En dus vooral die dingen waar ik van ga kwispelen!

Eigenaardigheden

 • Ik hou van goede koffie. Dus eerst koffie, dan een goed gesprek (ik drink ‘m zwart zonder suiker).
 • Ik hou van eerlijkheid en oprechtheid.
 • Ik ben direct in mijn communicatie. Met een snufje humor.
 • Ik heb een zwak voor dieren en mensen die met dieren werken. 
 • Ik werk graag samen met betrokken mensen.
 • Ik ga voor langdurige relaties en kortdurende werkzaamheden (max. 2 jaar).

Samen kijken of we onze groenblauwe visie delen?

Contact