Willeke van den Heuvel

Ondernemen is leuk en geeft je vrijheid!

Toch? Of niet?

De meeste ondernemers zijn gestart met hun bedrijf omdat ze een stuk vrijheid willen hebben. Zelf bepalen wat je doet, wanneer je dit doet, met wie je dit doet en waar je dit doet. Oh, en het liefst natuurlijk in zo min mogelijk tijd met zoveel mogelijk resultaat.

Toch ervaren heel veel ondernemers het anders. Dat ondernemen eigenlijk knetterhard werken is. Dat het riante inkomen achterblijft. Dat die klanten niet voor de deur in rijen van 2 staan opgesteld sinds de deur open staat.

Je volgt al allerlei webinars, leest die gratis e-books, je gaat naar evenementen en je volgt online trainingen. Iedereen geeft een stukje van de puzzel. Maar je moet die puzzel wel zelf leggen! En dat is lastig. En soms heel frustrerend om alles alleen uit te vogelen.

Ik wil je daar graag bij helpen. Door jouw klankbord, meedenker, raadgever of ideeën generator te zijn. Om je een liefdevolle schop onder je achterste te geven of een pluim. Om samen te kijken hoe jij het beste uit jezelf kunt halen en dit duidelijk kunt maken richting jouw klanten. Om overzicht en rust te creëren uit chaos en drukte. Om ervoor te zorgen dat klanten jou gaan zien. Op een manier die bij jou past. Zonder trucjes.

Gewoon even praktisch dus.

Ik sta bekend om: praktische en creatieve aanpak om te werken AAN je bedrijf. Door slim (effectief en efficiënt) te werken AAN je bedrijf werk je met meer plezier én resultaat IN je bedrijf!

Ik geef gevraagde en ongevraagde adviezen op het vlak van: ondernemerschap, online marketing, effectief en efficiënt omgaan met je tijd en energie. Op een praktische manier met een snufje intuïtie en humor.

Willeke van den Heuvel

Individuele coaching

Heb je plannen, doelen, ambities, ideeën waar je mee aan de slag wilt gaan? En zoek je iemand die jou daarbij helpt en met je meedenkt vanuit verschillende invalshoeken? Bel me dan eens voor een afspraak. Coaching op het gebied van ondernemerschap, focus, doelen gecombineerd met een snufje intuïtie en humor.

Concrete plannen

Wat ga je doen om jouw dromen waar te maken? Om je doelen te halen? Om genoeg te gaan verdienen? Ik help je bij het concretiseren van je doelen en plannen om ze vervolgens zó uit te werken dat ze concreet, haalbaar en meetbaar zijn. Meer focus en meer richting, daar help ik graag bij!

Sparringpartner

Samen gedurende 1,5 uur kijken naar jouw bedrijf, zichtbaarheid, vindbaarheid, website, social media, plannen, ambities, ideeën, nieuwe diensten of trainingen ontwikkelen, zoekwoorden zoeken, etc. etc. We kunnen dat samen! Ik ben graag jouw sparringpartner!

”By failing to prepare, you are preparing to fail.” ― Benjamin Franklin

Willeke in een notendop

Wat kenmerkt mij: bouwjaar 1969, dochter van de melkboer, kleindochter van 2 ondernemende opa’s, achter-achterkleindochter van een Schevenings viswijf. Op mijn 21e mocht ik al leiding geven aan projecten en toen ontdekte ik dat ik projectmanager was.
Ik werk al 15 jaar met mijn echtgenoot binnen ons eigen bedrijf, ben moeder van 2 tieners, drink graag koffie, zwarte koffie, afgevallen door een maagverkleining en daar een boek over geschreven, droge humor, direct, zeer brede interesses, ik sta sinds kort graag op een podium (vooral nu ik er niet meer zo snel doorheen zak), vooral van mijn ongevraagde adviezen worden mensen gelukkig. Denk ik. Meestal gaan mensen na een gesprek met mij met een vol hoofd weg. Maar komen ze altijd weer terug voor meer. Mijn werkwijze: ff praktisch.

Willeke van den Heuvel
Joke Smitstraat 5
2642 AE Pijnacker

E-mail: mail 
Telefoon: 015-2010466

Ik ondersteun (dierenwelzijns)organisaties op een breed vlak als zakenpartner en directe collega.